Professorn summerar dag 1 på festivalen

0

Festivalens första dag börjar närma sig sitt slut, och vad har jag då sett och gjort idag? En hel del visar det sig trots att det inte är så whiskytungt som man skulle kunna önska.

Naturligtvis har ju höjdpunkten varit att fått äran att projektleda öltävlingen som blev en dundrande succé, i alla fall hos juryn till att börja med, men jag hyser stora förhoppningar om att även utställarna kommer uppskatta presentationen imorgon som livesänds av oss klockan 19:00.

Självklart har jag fått träffa Tomas från i en härlig duell, helt riggad av Doktorn, men icke desto mindre underhållande (på min bekostnad som vanligt).

Jag har prövat den överraskande bra , en blended som kommer gå bra tack vare pris och kvalitet, men även en 1997 som Tomas såklart hade med sig i ett försök att blidka mig. Det funkade väldigt bra.

Annars är det ovanliga kanske att jag denna gång provat ovanligt lite saker, kanske en konsekvens av att vi har haft otroligt mycket att göra i vår egen monter, vilket såklart är ännu roligare.

imorgon dock kommer jag nog satsa på att gå runt lite på frigång och träffa lite kollegor runt om på mässan. Vem vet, kanske jag kan hitta någon ny favorit även i detta karga whiskylandskap?

Totalt sett: En mycket lyckad dag, och en fantastiskt trevlig festival, som alltid! Vi ses imorgon!