Återkomsten av Cragiellachie Single cask – missa inte denna unika chans!

0

Hösten 2016 lanserades 96 flaskor av 21 årig Cragiellachie Single cask lagrad på madeirafat på systembolaget. Med en fatstyrka om stadiga 54,5 % och en ytterst begränsad upplaga om totalt 205 butljerade flaskor försvann dessa i rasande fart. Hur bra e den? Ja till och börja med valde WhiskyABC den till inget mindre än föregående års bästa whisky :). Efterfrågan på denna fantastiska dram har varit enorm och för alla som vill ha chansen att testa denna unika Cragellachie har nu återigen chansen! Bacardi i Sverige har lyckats spåra upp de absolut sista 36 flaskorna och kommer nu erbjuda dessa till försäljning via systembolaget.

 

-Det känns väldigt kul att nära ett år efter det förra släppet kunna erbjuda de resterande flaskorna i just Sverige, säger Erland Gunnarsson som är whiskyambassador på Bacardi i Sverige. Craigellachie Single cask har och är hett eftertraktad och varje gång jag möter whiskyälskare på mässor och provningar brukar det alltid dyka upp frågor om vi har fler flaskor att sälja. Nu kan jag äntilgen säga: Ja det har vi! Med tanke på det stora intresset och det ytterst begränsade antalet flaskor har vi bestämt oss för att ordna en dragning där man som intresserad kan anmäla sig för att ha chansen att köpa en flaska av denna unika buteljering!

Prislappen kommer att hamna på 2 395 kronor och är man intresserad av att delta i dragningen skickar man ett mail till singlecask94@outlook.com.

Tiden för anmälan går ut klockan 12.00 fredagen den 15 september! När anmälningstiden är slut kommer det ske en dragning bland intressenterna som sedan kommer att få möjligheten att köpa en flaska via systembolaget.
Vill man veta mer om denna whisky är det bara att följa denna länk! https://whiskyabc.se/nyheter/craigellachie-madeira-cask-1994-21yo/

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here