Mac-Edition-No.2-Carton_and_Bottle

Hela sju noga utvalda fattyper, från fyra olika spanska bodegor, har fått bidra till att skapa denna mästerliga whisky. Spanien bär en viktig roll för karaktären då det inte bara är Roca-brödernas hem utan även den plats där tillverkningen och smaksättningen av faten sker. Tillverkarnas personligheter genomsyrar whiskyns profil och de fyra kännarna har själva handplockat sina fat från de fyra spanska bodegorna Vasyma, Diego Martin, Jose Miguel Martin och Tevasa. Specifik information om vem som valt vilket fat och hur de respektive bidrar till smaken, återfinns på förpackningen. De sju olika faten ger whiskyn en rik karaktär och ett otroligt djup som spelar i gommen. Faten från Tevasa (europeisk ek) definierar och bär smakerna i Edition No. 2 med karaktäristiska och smakrika toner av torkad frukt som tätt följs upp med noter av nyfälld ek och smörkola från Diego Martinfaten (amerikansk och europeisk ek). Värme, mognad, en touch av ingefära och kryddpeppar kommer från Jose Miguel Martin-faten (europeisk ek) och i finishen ger Vasyma-faten (amerikansk ek) fräscha toner av citrus och lätt vanilj.
Hela sju noga utvalda fattyper, från fyra olika spanska bodegor, har fått bidra till att skapa denna mästerliga whisky. Spanien bär en viktig roll för karaktären då det inte bara är Roca-brödernas hem utan även den plats där tillverkningen och smaksättningen av faten sker. Tillverkarnas personligheter genomsyrar whiskyns profil och de fyra kännarna har själva handplockat sina fat från de fyra spanska bodegorna Vasyma, Diego Martin, Jose Miguel Martin och Tevasa. Specifik information om vem som valt vilket fat och hur de respektive bidrar till smaken, återfinns på förpackningen. De sju olika faten ger whiskyn en rik karaktär och ett otroligt djup som spelar i gommen. Faten från Tevasa (europeisk ek) definierar och bär smakerna i Edition No. 2 med karaktäristiska och smakrika toner av torkad frukt som tätt följs upp med noter av nyfälld ek och smörkola från Diego Martinfaten (amerikansk och europeisk ek). Värme, mognad, en touch av ingefära och kryddpeppar kommer från Jose Miguel Martin-faten (europeisk ek) och i finishen ger Vasyma-faten (amerikansk ek) fräscha toner av citrus och lätt vanilj.